0 Calvicie

Carrer de Sepúlveda 125 08015 Barcelona Espanya
93 45 41 221

El teu centre capil·lar a València Acomiada't de l'alopècia!

Si asseguis que el teu pèl ha perdut densitat i que cau amb més freqüència de l'habitual, és el moment perfecte per acudir a un especialista. 

Deixa't assessorar pel nostre equip i posa fi a tots el teu problemes capil·lars. Recupera la teva autoestima, assegui't amb tu mateix i posa't en mans de 0 Calvicie. 

En la nostra clínica comptem amb una unitat especialitzada en cirurgia capil·lar avançada i amb un equip d'especialistes en medicina estètica i cirurgia capil·lar. 

Crida'ns ara! T'oferim un diagnòstic precís per esbrinar amb total eficàcia l'origen del problema. El nostre equip s'encarregarà de realitzar un complet i excel·lent anàlisi del teu cuir cabellut amb la finalitat d'oferir-te un tractament únic i personalitzat. 

Descobreix els nostres tractaments preventius i troba la solució definitiva. Empelt capil·lar, transplante de pèl, utilitzem les tècniques més avançades i estudiem amb detall tots els aspectes del teu cas.

Contacta amb el nostre equip a través del nostre telèfon de trucada gratuïta i demana cita al nostre centre. Recupera ara el teu pèl perdut!

Transparència, eficàcia i professionalitat són tres de les nostres principals qualitats. Et brindem un tractament a mesura i t'oferim un pressupost ajustat a les teves necessitats. La teva salut i benestar és el primer per al nostre equip!

No ens perdis la pista i segueix-nos ara a través del nostre perfil en Facebook i Instagram. La solució als teus problemes capil·lars està molt més prop del que penses.

Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible